Thursday, February 9, 2012

Aku Kembali

Assalamualaikum...



Aku mengambil masa yang agak lama untuk muncul dengan entry-entry yang terbaru.
Kenapa?
Sebab aku nak tulis something yang extraordinary, so aku kena banyak berfikir untuk pastikan entry aku berkualiti. Tapi, entry2 sebelum ni berkualiti ke? Haha
Cakap je la malas nak update entry. Huh, kan senang. Betul tak?
Actually, banyak je idea aku nak tulis.
Tapi biasa aku tulis di Fesbuk saja, itu pun sekadar statement dan aku tak kupas pun.
Yela, sapa nak baca status Fesbuk panjang berjela kan.



Justeru, aku akan cuba merajinkan diri menghupdate blog aku yang bersawang berhabuk ni hari2 mulai dengan entry ni.
Berbulan gak aku biarkan. Ada ke orang nak baca ni?? Risau gak aku...haha..
Nantikan next entry. :)




2 komen:

Dya Nadiah said...

Alright . waiting for your next entry hehe .

SAYA BUKAN SAMDOL said...

welcome back, patut lama tak npk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...