Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Klik Banner Utk Join

Assalamualaikum...
Dah selalu sangat aku tengok blogger2 lain join apa2 contest atau segmen, tapi aq sekadar melihat dan menjadi silent reader. Jadi setelah melihat beberapa kali, hati aku teringin untuk turut serta. Akhirnya aku pun join satu contest dari abg ben. Tiadalah niat aku untuk menang, hanya sekadar suka2 dan cari pengalaman. :)
So, syarat2 nye semua aku dah buat. Dia kata apa yang ditulis di sini bakal dijadikan soalan oleh dia nanti.
Rasanya apa soalan yang boleh dijadikan pada entry aku ni? =.='

Konklusinya, bak kata ayat MLM aku dah join anda bila lagi? 
siapa nak join klik banner atas ok. Tak pun klik sini.
  


10 komen:

Alya Esprézzo said...

cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeeee dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

et said...

salam gegar disini....
hiiiiii

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...