Friday, September 3, 2010

It's hard being third party

Dalam perhubungan pastinyer kite mengharapkan kejujuran dan ketulusan hati seseorang itu. Dan pastinyer kite mesti tak suke atau benci lah jika dalam perhubungan tu ade orang ketiga. Tapi, kalau korang jadi orang ketiga macam mane? Mesti korang tak pernah terlintas kat fikiran kan.
Tapi ianya terjadi pada aku.

Tanpa aku sedari rupenyer selame ni aku hanya orang ketiga yang mengacau hubungan orang lain. Tapi jangan salahkan aku sebab aku sendiri pun tak tahu yang dia sudah berpunye kerna dia tak pernah beritahu pun kat aku. Walaupun begitu, secara tiba2 aku pun dapat tau melalui FB. Aku tanye dia kenape tak beritahu selame ni, alasan dia, dia tak nak aku tinggalkan dia sebab dia too in love with me tapi pada mase yang same dia ade orang lain sebelum aku. Camne ea..??

Jadi sekarang ni aku pun tak tahu status aku bagaimana. Aku hanye tunggu dan lihat saje dan aku tak nafikan aku pun too in love with her.
Ape yang harus ku perbuat?
Leave or stay?

Its hard to let you go but its also hard to accept the truth...........

3 komen:

diqie said...

uishh.. parah nie..
tp kowg mmg suke same suke kan..
ko pkir lah elok2 dulu k..
it's hard to decide the answer..
buat solat istikharah..
gudlux dude..

miChan_0o_ said...

if i was dat girl, its also hard 4 me.. but the decission is in ur hand.. what eve it is u should decide.. and the girl shoud accept it. sometimes, we need 2 let go what we love.

azam said...

kau percaya pada jodoh x???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...