Sunday, August 14, 2011

KAD RAYA untuk BLOGGER dari BLOG SEDAR

Assalamualaikum

kacak bergaya

Kali ni aku join segmen blog member sekolah aku sebab dia kata nak bagi kad raya kepada semua yang join segmen dia ni. Lama tak dapat kad raya ni, last dapat pun zaman matrik. So, sesiapa nak kad raya dari abg hensem ni boleh la klik sini atau klik je pic beliau untuk join. Nanti dalam entry tu boleh la cerita pasal baju raya tahun ni warna apa dan apa2 la berkaitan raya. Aku punya warna tema raya tahun ni, tak tahu lagi. Rasa-rasanya hitam kot?

Abg ni suruh gak tag 4 orang rakan dalam entry ni, tapi aku tak tahu macam mana nak buat. Aku tahu tag kat facebook je. Haha. Harap terimalah penyertaan ni.      





3 komen:

Ibnu isa said...

thanks join bro..

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

hahaha~ ko taip je nama or link blog yg sape2 yg ko nk tu... then ko gtaw la empunya blog tu yg ko tag dye dlam entry ko... ^_*

sakurasue said...

baju raye wrnw hitam? alamk. tak samelah.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...