Saturday, April 16, 2011

Status atau Wall Post di Facebook

Salah faham selalu melanda bila kita buat status utk point kat seseorang, tapi orang yang kita point x terase pun...orang yang kita x expect utk terase, terase...KAN SUSAH..sekarang dah susah untuk menjelaskan keadaan yang sebetulnya..ini semua gara2 kurangnya peka akan keadaan semasa dan sekeliling...

Dah terhantuk baru nak tergadah, betol ke? xpe, yang penting maksud yang ingin disampaikan...hahaha..
tapi yang menyerabutkan kepala otak aku sekarang ni, member sendiri yang terase...apa harus aku buat ni??


9 komen:

:: kucEng kunEng :: said...

gi jmpe n tnyer btol2..terangkn mane yg patot..face to face is da best way..but makesure jiwa tgh tenang n co0l..bg pluang dkt pihak 1 lg luahkn pe yg die xpuas ati/trase..then br xplain..prckpn biar senang nk difahami..sbb bile dh jmpe br sng nk bncg/xplan mne2 part yg dh disalahphmkn..gudluk~!

Amri Dellan said...

nk bace blog kuneng-kuneng...huhu..

Amri Dellan said...

kuceng-kuneng salah laK...huhu..

:: kotak hati ayu :: said...

ko kene brani slow talk laaaa...

Amri Dellan said...

berdiam diri lebih baik kot...
biar cuba dia muhasabah diri...kalau nafsu dah mengawal perasaan memang xnampak baik dah...buruk je nmpk...
huhu...

zafirah said...

amri.sori x taw kmo tgh ade probs.tp cek stuju ngan kuceng kuneng.that is d best way!INSYAALLAH :)

Amri Dellan said...

kuceng kuneng nak baca blog kamu...huhu..
xde pape la amni...ceq, ok ja...saje tulis2 kat blog ni...huhu..

:: kucEng kunEng :: said...

apekah~~org nak g exam bc buku la..bkn bc blog~~aisshh..

Anonymous said...

haha....times heals everything...aku ketawa bukan sebab post ko..aku ketawa sebap aku komen post ko yg sudah berbulan lamanya...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...