Thursday, November 11, 2010

After exam

syamim, sayed, zaimi
Habis jer exam, aku, sayed, syamim dan zaimi terus menuju ke mines seperti yang dirancang pada malam sebelum exam..huhu...belum exam tapi dah rancang nak enjoy. Exam macam mane? Jangan cerite la kat sini, memang hancuss!!
pemandangan semasa menaiki bot ke mines

masuk terowong...

sayed nak nyanyi?
Aktiviti pertama kitorang adalah karaoke!! Memang all out lah suara...yela, release tension la katekan setelah penat otak berfikir mase jwb exam tadi...padahal keluar awal..huhu..
rockers kita

mase untuk makan
Sebelum makan, kitorang p tengok wayang citer kartun...ape ekk?? sammy? gitulah kot tajuk dye...disebabkan citer tu bosan + aku yg xtido kononnya study = tido kat panggung...
Sedar2 citer dah abes, pastu kitorang p makan kat pizza hut...4 large 4 orang..ade bran???
mkn pn blum lg, bil dh sampai...

piza pertama

piza kedua

piza ketiga

piza keempat

kesudahannya.....
Sebelum makan cakap besar boleh abes 8 slices sowg, tapi aq bole makan 6 slices jer...xlarat dah wey..sayed ngn zaimi jer mampu...syamim pun same cam aq gk..last2, bungkus bawak balek...haha
cam kat oversea gitu...

mcm kmpln new boyz pn de gk...

mmg kat oversea lah...

4 org 7 tiket
akhirnya kitorang pun nak berangkat balek lebih kurang kul 7 gitula...tapi yang bestnyer mase nak balek 2 ade insiden klakar la lak..huhu...
gini, aq bratur mse bli tiket blakang zaimi...lpas zaimi beli, aq pun trus beli la utk aq ngn sayed...tp rupe2 nyer zaimi ni dh beli utk 4 owg...dh ader 6 tiket skrg...pastu, sayed g tndas...kitorang lak p smayang asar lupe lak nk cakap kat si sayed ni...lepas jer smayang, tgk sayed tgah tggu ktm, dye ingat kitorang tinggalkan dye, dye pn beli satu lagi tiket...hahahaha..jd lah 7 tiket kesemuanyer...sengal ke x??

2 komen:

haslinda said...

klakar laa korg nie..mbzir tiket jew...tp papepn kuar xajak ak!!!

Amri Dellan said...

haha...ni lelaki je yg kuar..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...